Ciorba de perisoare

de Alinutza80 in Ciorbe, 28 Mar 2012 | 5897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare:
  • 500 g carne tocata(jum vita/jum porc)
  • 2 oua
  • patrunjel(eu am avut la congelator)
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • sare
  • piper
  • Pentru ciorba:
  • 300 g legume pentru ciorba
  • 3-4 cartofi
  • 2 oua
  • bulion
  • 1 lingura delikat de legume
  • 1 lingura bors magic
  • leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Legumele se pun la fiert impreuna cu cartofii taiati cubulete si delikat.

Carnea tocata se amesteca cu ouale, patrunjelul, cartoful dat prin razatoarea fina, ceapa taiata marunt.

Cand legumele sunt pe jumatate fierte se da focul incet si se pun perisoarele(se fac udand din cand in cand mana).

Cand perisoarele si zarzavatul sunt fierte se adauga bulionul, borsul magic si sare daca mai este nevoie.

La sfarsit dupa ce am oprit focul batem ouale, le turnam in ciorba, apoi punem leusteanul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]