CameliaR

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 27.08.2015

RETETE192
PRIETENI210
Retete

Salată de vinete cu ardei copți

In Salate la 13 Feb 2016

Scoatem vinetele din congelator si le lasam la temperatura camerei sa se decongeleze. Cand am pregatit vinetele pentru iarna am pus si 2 ardei copti tocati marunt. Daca aveti vinete simple la congelator puteti sa coaceti 2 ardei, sa ii tocati marunt si sa ii adaugati peste vinetele decongelate....

Clatite cu ciocolata si cappuccino

In Dulciuri la 12 Feb 2016

Mod de preparare:  Topim untul. Intr-un bol amestecam ingredientele uscate ( faina, zaharul vanilat, plicul de cappuccino si praful de sare). Mixam cele 2 oua cu laptele, esenta de vanilie si untul topit. Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam bine iar apoi...

Mini tort de clătite cu sos de capșuni

In Dulciuri la 11 Feb 2016

Mod de preparare clatite: Topim untul. Intr-un bol mare amestecam cu o lingura ingredientele uscate (faina, zaharul vanilat, praful de copt, praful de sare). Mixam oualele cu laptele, esenta de vanilie si untul topit. Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam bine....

Pachetele din clatite umplute cu omleta

In Aperitive / Garnituri la 10 Feb 2016

Prima data trebuie sa amestecam ingredientele uscate (faina, praful de sare si praful de copt) intr-un   bol  incapator. Intr-un   vas  trebuie sa mixam 1 ou cu laptele, putin piper si untul topit. Mixam bine. Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente...

Clatite cu topping de ciocolata, banane si arahide

In Dulciuri la 9 Feb 2016

Prima data trebuie sa amestecam ingredientele uscate (faina, zahar vanilat, praful de sare si praful de copt) intr-un bol incapator. Intr-un vas trebuie sa mixam oualele cu laptele, esenta de vanilie si untul. Mixam bine. Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam....

Baclava înghețată

In Dulciuri la 7 Feb 2016

Intindem o foaie de prospetime, scoatem inghetata din cutie si trebuie sa ii dam o forma dreptunghiulara. Inainte sa ii dam o forma dreptunghiulara, trebuie sa lasam inghetata la temperatura camerei timp de 20-30 de minute ca sa o putem modela. O introducem in congelator ca sa se intareasca bine...

Copanele crocante la cuptor

In Pui la 2 Feb 2016

Pentru început spălăm bine copănelele și le uscăm cu servețele absorbante. Le crestăm puțin. Presărăm deasupra sare și piper după gust. Într-o farfurie adâncă batem ouălele cu telul sau cu o furculiță. Pisăm cerealele integrale. Prima dată dăm copănelele...

Biscuiti cu ciocolata

In Dulciuri la 30 Ian 2016

Mixăm untul cu zahărul până se omogenizează. Adăugăm oul și mixăm până se încorporează în aluat iar apoi adăugăm laptele, smântâna lichidă pentru frișcă, 1 linguriță esență de vanilie și mixăm bine. Într-un bol amestecăm făina cu...

Prajitura cu visine si chipsuri de ciocolata

In Dulciuri la 29 Ian 2016

Topim untul și îl lăsăm să se răcească. Eu am folosit vișine congelate. Le-am lăsat toată noaptea în frigider ca să se scurgă. Puteți să le lăsați și 20 de minute să se scurgă dupa ce s-au decongelat. Într-un vas trebuie să punem ouăle, fără să...

Mini tiramisu reteta cu crema de vanilie si ciocolata

In Dulciuri la 25 Ian 2016

Tiramisu reţetă originală Prima dată o să facem pișcoturile. Separăm albușurile de gălbenușuri și le punem in două boluri mari. Peste albușurile de ou punem un praf de sare și 50 g zahăr. Mixăm până obținem o bezea. Peste gălbenușuri punem 50 g de zahăr si 1 lingură...

Cupcakes cu ciocolata alba

In Dulciuri la 22 Ian 2016

Mai intai pregatim compoziția pentru cupcakes. Într-un bol punem untul moale, zahărul vanilat si zahărul. Mixam până se încorporează bine. Adăugăm ouăle, Mixăm dupa fiecare ou. Încorporăm bine. Adăugăm esența de vanilie, mixam iar apoi adăugăm si făina....

Spaghete bolognese

In Spaghete la 15 Ian 2016

Taiem cele doua felii de sunculita in bucatele potrivite. Incalzim uleiul intr-o tigaie si rumenim sunculita. Tocam ceapa verde cubulete si usturoiul il tocam marunt. Le adaugam in tigaie si lasam pana se inmoaie ceapa. Punem carnea de vita si o lasam pana se rumeneste putin. Adaugam piper,...

Sărățele cu susan

In Aperitive / Garnituri la 12 Ian 2016

Prima dată scoatem foaia de aluat din ambalaj și o întindem pe masa de lucru. O întindem puțin cu sucitorul. Cu ajutorul unui cuțit tăiem pe verticală fâșii de aproximativ 3 cm, iar apoi trasăm încă 2 linii pe verticală, împărțind astfel foaia în...

Cheesecake simplu cu topping de ciocolată

In Dulciuri la 9 Ian 2016

Prima dată trebuie să măcinăm biscuiții. Eu i-am pus într-un prosop și i-am bătut cu un ciocan pentru fragezit carnea. Într-o crăticioară punem untul și îl topim. Îl punem într-un bol și adăugam lingura de gem. Omogenizăm bine. Adăugăm biscuiții și...

Penne gratinate cu șuncă, bacon și ciuperci

In Paste la 7 Ian 2016

Prima data trebuie sa fierbem pastele penne al dente conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand s-au fiert le scurgem bine si le punem intr-un bol mai mare. Spalam ceapa uscata, ceapa verde si usturoiul. Taiem ceapa uscata feliute subtiri si ceapa verde rondele. Usturoiul trebuie pisat. Curatam...

Salată de paste cu legume proaspete

In Salate la 5 Ian 2016

Prima dată trebuie să fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp spălăm legumele. Tocăm ardeiul, gogoșarii si ceapa feliuțe. Roșiile și castravetele se taie cubulețe. Morcovul trebuie dat pe răzătoare. Le punem într-un bol mai mare. Pentru dressing...

Costițe picante de porc la cuptor

In Porc la 4 Ian 2016

Prima dată trebuie să preparăm marinada pentru costițele de porc. Într-un bol punem cele 5 linguri de ulei, pisăm cei 3 caței de usturoi și îi adăugăm în bol, curățăm ardeiul iute de semințe, îl tocăm mărunt și îl adăugăm împreună cu restul...

Orez sârbesc

In Aperitive / Garnituri la 4 Ian 2016

Pentru inceput dizolvăm cubuletul de Knorr cu cele 4 căni de apă. Curătăm ardeiul si morcovii. Le tocăm marunt. Tocăm ceapa cubulețe și o punem într-o tigaie mai adânca cu 2 linguri de ulei. Lăsăm să se călească puțin după care adăugăm si restul legumelor. Punem...

Tort cu frisca si ananas

In Dulciuri la 31 Dec 2015

Prima data pregatim blatul. Intr-un bol punem cele 4 oua si praful de sare impreuna cu zaharul. Mixam pana compozitia se tripleaza in volum si se deschide la culoare. Punem lingurita cu esenta de vanilie. Amestecam usor. Incorporam faina pe care o cernem cu o sita. Punem cate 1 lingura de...

Salata de boeuf

In Salate la 30 Dec 2015

Curatam legumele iar apoi le punem la fiert cu un praf de sare. Separat, fierbem carnea de pui. Dupa ce s-au fiert tocam marunt legumele si carnea de pui. Castravetii si gogosarii se taie marunt. Le punem intr-un castron mare. Apoi punem cele 2-3 linguri de maioneza. Eu am facut maioneza in...

Ciorba cu oase de porc si legume

In Ciorbe la 30 Dec 2015

Intr-o oala de 4 litri punem apa la fiert cu sare. Spalam oasele de porc iar apoi le punem in apa dupa ce a dat in fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Spumam. Intre timp curatam, spalam si tocam legumele cubulete. Catelul de usturoi il punem intreg. Dupa ce a trecut o ora punem si...

Rulada de pui cu legume

In Pui la 16 Dec 2015

Despicam pieptul de pui si il taiem in felii subtiri ca pentru snitele. Pregatim mixul de legume. Eu am folosit legume congelate la tigaie cu marar (morcovi, brocoli, ceapa, ciuperci si cartofi). Puteti folosii ce legume doriti pentru a umple pieptul de pui. Intr-o tigaie incingem 2-3 linguri de...

Prajitura cu bezea, cafea si nuci

In Dulciuri la 13 Dec 2015

BLAT: Separam galbenusul de albus. Batem albusul pana se ridica, iar apoi adaugam cele 6 linguri de zahar. Cand bezeaua nu mai pica de pe mixer, adaugam si restul de ingrediente (galbenusurile, faina si esenta de vanilie). Punem compozitia in tava, si lasam la 170 grade C pana trece testul...

Strudel cu mere

In Dulciuri la 13 Dec 2015

Curatam merele de coaja, le spalam iar apoi le dam pe razatoare. Intr-o craticioara punem merele si cele 3 linguri de zahar. Le lasam sa fiarba aproximativ 14 minute. Luam merele de pe foc si adaugam si cele 2 lingurite de scortisoara. Amestecam bine. Intindem pe masa de lucru 2 foi de placinta...

Sarmale in foi de varza cu afumatura

In Porc la 13 Dec 2015

Pentru inceput trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale. Curatam cele 2 cepe iar apoi le tocam marunt.  Intr-un vas punem carnea de porc. Adaugam ceapa tocata marunt, orezul, 1 lingurita de boia dulce, patrunjel, 3 linguri de tocataura de ardei (daca nu aveti puteti pune 2 linguri de pasta...

Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate

In Rata la 29 Noi 2015

Cum se prepara Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate Pentru inceput am parlit putin pulpele, le-am spalat si apoi le-am crestat cu un cutit cu zimti. Presar deasupra lor piper, praf de usturoi si sare. Preincalzim cuptorul la 220 grade C. Curatam cateii de usturoi iar cartofii ii taiem...

Ciorba de pui cu legume

In Ciorbe la 26 Noi 2015

Spalam copanelele si le punem la fiert cu o lingurita de sare. Curatam legumele, le spalam iar apoi taiem cartofii, pastarnacul si morcovii in cubulete, iar ceapa o tocam marunt. Adaugam si legumele in oala. Dupa ce fierbe adunam spuma. Scoatem copanele cand sunt gata si le desfacem in fasii....

Gogosi pufoase la cuptor

In Dulciuri la 13 Noi 2015

Pentru inceput facem aluatul pentru gogosi. Amestecam faina cu drojdia si o punem intr-un vas. In centrul ei adaugam oul batut, zaharul, coaja de portocala rasa, laptele usor caldut si 50 g de unt moale. Framnatam aluatul iar dupa ce se omogenizeaza, adaugam untul ramas si sarea. Framantam pana...

Cheeseburger

In Sandvisuri la 11 Noi 2015

Pentru inceput trebuie sa curatam cartofii de coaja,ii spalam si ii taiem pai.Urmatorul pas consta in stergerea cartofilor cu hartie absorbanta. Punem peste cartofi sare dupa gust, iar apoi ii punem intr-o oala si ii prajim in baie de ulei.Prajim cartofii la foc potrivit. Cand sunt gata ii...

Fundite delicioase cu lapte

In Paste la 11 Noi 2015

Pentru inceput trebuie sa punem laptele la fiert impreuna cu cele 3 linguri de zahar si lingura de esenta de vanilie. Dupa ce a fiert laptele, punem funditele si dam la foc mic. Lasam la fiert aproximativ 10 minute. La final acoperim oala cu un capac, iar deasupra punem un prosop mai gros.In...

Afisate 121 - 150 din 192 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]