publicat la 23.12.2014
publicat la 14.11.2014
publicat la 30.07.2014
Cauţi o idee de cadou pentru apropiata aniversare a soacrei tale. Te-ai gândit că un aruncător de flăcări poate fi o jucărie cu adevărat memorabilă? Mai ales dacă-i inversezi un pic două piese…
Bucataras.ro
[email protected]
Spirale cu sos de afine
Dizolvam drojdia in 3-4 linguri de apa,presaram o lingurita de zahar deasupra ei si 2 linguri de faina. Amestecam usor si lasam la cald sa creasca. Restul de faina o cernem intr-un vas adanc,adaugam laptele caldut (apa),sarea,zaharul si zaharul vanilat. Cand maiaua a crescut o adaugam in...
Pui Cacciatore
Am condimentat ciocanelele cu sare si piper,apoi le-am asezat in oala de teflon a aparatului,in care turnasem uleiul. Am setat FRY si timpul de 15 minute,apoi le-am rumenit usor pe toate partile . Dupa prajirea lor ,am adaugat ceapa,morcovul,ardeiul gras taiate cubulete si usturoiul...
Papricas de pui
Aripioarele le-am taiat in doua,apoi le-am condimentat cu sare,piper,boia si cimbru. Le-am masat usor ,apoi le-am pudrat cu faina. Legumele curatate de coaja,le-am taiat marunt / felii. In oala de teflon am adaugat uleiul si aripile,am setat FRY si timpul 10 min. Dupa ce s-au rumenit...
Tocanita de vacuta
Carnea am taiat-o bucati potrivite pe care le-am pudrat cu piper macinat. Ceapa am taiat-o julienne,morcovul l-am ras ,iar rosiile le-am zdrobit usor cu furculita. In oala interioara am adaugat 3 linguri cu ulei, am asezat bucatile de carne. Am apasat butonul MENU, am selectat programul...
Ostropel de pui
Pulpele de pui le-am taiat in doua si le-am crestat usor la suprafata,apoi impreuna cu aripioarele le-am condimentat cu sare si piper. Am adaugat o lingura de ulei in oala si pulpele de pui,am setat FRY si timpul 15minute. Cu capacul ridicat am lasat pulpele de pui sa se rumeneasca pe...
Plachie de macrou
Am taiat capetele si coditele,am curatat macroul de intestine si l-am spalat bine in interior,pana am eliminat toata pelicula neagra . Dupa ce s-a scurs de apa,am taiat fiecare macrou in 3 bucati. Legumele curatate si spalate ,le-am taiat felii potrivite. Am turnat uleiul in oala...
Prajitura marmorata
Intr-un bol am mixat ouale si zaharul,pana compozitia a devenit cremoasa si zaharul tos s-a dizolvat . Am adaugat untul si uleiul in timp ce mixam compozitia,apoi am adaugat alternand faina si laptele . Praful de copt l-am stins cu suc de lamaie, l-am adaugat in compozitie impreuna cu...
Gem de cirese
Am spalat ciresele sub jet de apa,apoi le-am eliminat samburii. Am asezat in oala aparatului ciresele si zaharul tos,apoi am tinut oala la rece cca 30-40 minute,pana si-au lasat ciresele zeama. Am scos ciresele cu spumiera ,iar peste zeama rezultata si am adaugat vinul. Am inchis...
Crema de zahar ars
Am adaugat in oala de tefal cele 3 linguri de zahar,am ales FRY si timpul de 5 minute. Cu capacul ridicat am supravegheat zaharul care se topea si am amestecat in el cu spatula,pentru o topire completa. Dupa ce s-a topit zaharul,cu ajutorul manusilor de silicon am scos iute oala si am...
Prajitura cu cirese
Am batut ouale cu zaharul cca 3-4 minute,apoi am adaugat uleiul si esenta si am omogenizat bine. Faina si praful de copt (stins cu doua picaturi de otet) le-am adaugat peste oua si am omogenizat bine cu telul. Am uns oala aparatului cu putin ulei si am pudrat-o cu faina,apoi am turnat in...
Prajitura cu morcovi si mere
Morcovii si merele le-am curatat de coaja /cotor ,apoi le-am ras pe razatoare (cu ochiuri mici ). Am omogenizat cca 3 minute uleiul,zaharul si esenta ,apoi am adaugat sucul de portocale. Am adaugat faina,praful de sare si praful de copt stins cu 2 picaturi de otet si am omogenizat bine....
Prajitura cu visine
Albusurile le-am batut spuma tare,apoi am adaugat zaharul in ploaie si am continuat sa le spumez,pana a rezultat o bezea tare. Am adaugat galbenusurile,faina si esenta ,am amestecat usor,apoi am turnat 3/4 din compozitie in oala aparatului ,unsa cu putin unt si pudrata cu faina. Restul de...
Perisoare in sos de usturoi verde
Intr-un bol am omogenizat carnea tocata,orezul,ouale,ceapa tocata marunt,verdeata,sarea si piperul. Cu mana usor umezita de apa am format perisoarele,putin mai mari decat perisoarele pentru ciorba. Am adaugam in oala de teflon cca 1,5 litri apa calda si un praf de sare,am apasat butonul...
Spanac cu ou posat
Legumele le-am curatat de coaja /cotor si seminte,apoi le-am spalat bine. Morcovul l-am ras ,iar ceapa si ardeiul le-am tocat marunt. Am adaugat legumele in oala,am adaugat uleiul, apoi am apasat butonul MENU,am setat programul FRY timp de 5 min si am apasat START. In ultimul minut de...
Mazare cu pui
Ceapa si morcovul le-am curatat si le-am spalat,apoi le-am taiat felii/cuburi. Fiecare pulpa de pui am taiat-o in 3 buc mai mici. In oala de teflon am turnat uleiul si am asezat bucatile de carne,le-am presarat cu sare si piper macinat. Am setat functia FRY(prajire) si timpul 15 min,in...
Ciorba de vacuta
Legumele le-am curatat de coaja /cotor si seminte ,apoi le-am spalat bine. Am taiat carnea in bucati potrivite,le-am asezat in vasul din teflon, am adaugat apa si uleiul . Am apasat butonul MENU, am setat programul BOIL, timpul 40 de min si am inchis capacul. Dupa acest timp, am adaugat...
Orez cu legume
Morcovul l-am dat pe razatoare,ceapa am taiat-o marunt / felii ,iar ardeiul l-am taiat cubulete. Am asezat legumele in interiorul oalei si am adaugat uleiul,apoi am apasat butonul MENU, am setat programul FRY (prajire) pentru 5 minute si am apasam START. Dupa ce s-au calit usor...
Ciorba de perisoare
Am adaugat in oala de teflon uleiul si legumele tocate: morcovul,ceapa verde,ardeiul gras. Deasupra lor am turnat usor apa. Am apasat butonul MENU si am selectat programul STEW,apoi am apasat butonul COOKING TIME si am selectat 30 min . Am apasat butonul START si am lasat sa fiarba cca...
Omleta taraneasca
Batem ouale intr-un castron, adaugam sare si piper dupa gust. Taiem felii ceapa, ciupercile si carnatii cabanosi . Adaugam o lingura de ulei in vasul de teflon si apasam butonul MENU, apoi setam programul FRY (prajire) pentru 5 minute, adaugam in oala ceapa, ciupercile si cabanosii taiati...