publicat la 21.11.2014
publicat la 21.11.2014
publicat la 21.11.2014
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati
Cum se prepara Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati Fasolea se lasa de cu seara la inmuiat. A doua zi o punem la fiert, iar dupa 10 minute de clocot schimbam apa, facem aceasta procedura de doua ori. Intre timp curatam si tocam marunt legumele. Cabanosul il taiem...
Chiftele din piept de pui
Legumele se curata si se dau pe razatoarea mica, patrunjelul il tocam marunt. Punem peste carne legumele, ouale si condimentele. Amestecam pana obtinem o pasta omogena, verificam gustul si daca este nevoie mai completam cu ce este nevoie. In functie de cat de dens este amestecul adaugam...
Pulpa de pui cu cartofi copti
Carnea de pui se spala, se sareaza si se lasa 30 de minute pentru a absoarbe sarea. Intre timp, cartofii cu tot cu coaja ii spalam bine si ii punem intr-o cratita cu apa, ii fierbem 10 minute. Tigaia se pune pe foc, intr-o parte punem carnea, iar in cealalta parte punem cartofii in...
Pulpe cu legume
Pulpele se curata si, daca este timp, se lasa o ora-doua cu sare si piper. Apoi se pun sa traga un clocot-doua impreuna cu o ceapa. Suntem atenti sa spumam bine deoarece supa obtinuta o vom folosi. Curatam cartofii si ii taiem un cuburi potrivite. Intr-o tava se aseaza pulpele, insa...
Pui cu cartofi
Am spalat carnea si am curatat cartofii, i-am taiat "grosolan" asa imi plac mai mult. Am pregatit din ulei, lingurile de bulion, sare si piper un fel de sos pe care l-am pus peste carne, in ceaun. Turnam cana de apa peste si acoperim o folie de aluminiu, lasam la foc mediu,...