publicat la 28.12.2015
publicat la 28.12.2015
publicat la 03.12.2015
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de varza cu afumatura
Carnea se taie bucatele mici se da intr-un fiert si se arunca apa . Se pune apa la fiert . Varza se toaca marunt si se freaca cu putina sare. Cand apa fierbe se adauga varza ciolanul sosul de rosii si se lasa a fiert circa 3o minute (depinde de varza ) se agauga si crenguta de cimbru...
Ciorba de fasole cu ciolan afumat
Fasolea am lasat-o peste noapte in apa rece. A doua zi se da intr-un fiert si se arunca prima apa . Ciolanul il taiem bucati mici si il dam intr-un fiert . Se pune apa la fiert. Legumele se curata se toaca marunt si se pun la calit . Peste legume adaugam bulionul si punem la fiert...
Ciorba de gaina
Eu am avut gaina direct curatata si portionata, asa ca intai, punem carnea la fiert si spumam cand este necesar. Intre timp, curatam legumele, le taiem marunt si le calim in putin ulei. Adaugam peste carne si lasam sa fiarba . Cand legumele sunt fierte, adaugam si cartofii curatati...
Ciorba radauteana a la Gaby_d
Intr-o oala de pun circa 4 litri de apa la fiert impreuna cu legumele, pieptul de pui si vegeta . Cand s-au fiert se strecoara iar in zeama rezultata se pune pieptul de pui taiat fasii si se pune din nou la foc . Intr-un castronel se amesteca smantana cu galbenusurile si putin cate putin...
Supa de rosii
Legumele se calesc putin, dupa care se pun la fiert . Dupa fierbere se strecoara de zeama si se pun din nou la fiert impreuna cu rosiile . Se mai lasa circa 10 minute Pastele le fierbem separat dupa care le adaugam peste supa .
Ciorba de perisoare cu zeama de varza
Apa se pune la fiert . Intre timp curatam legumele le taiem cubulete si le punem in putin ulei la calit . Le adaugam peste apa cu sare vegeta bulion si lasam sa fiaba legumele. Intre timp pregatim perisoarele . Carnea o amestecam cu oul grisul sare piper si fomam bilute ....
Supa cu galuste
Apa se pune la foc cand da in fiert adaugam puilui si lasam 10 minute sa fiarba, apoi spumam. Legumele curatate si taiate in 2-3 le adaugam peste pui si vegeta. Lasam sa fiaba . Intre timp ne ocupam de galuste. Frecam bine oul cu grisul si sarea. Cand este gata supa se strecoara...
Ciorba de cartofi cu scarita afumata
Scarita o taiem cubulete si dam intr-un fiert. Se pune apa la fiert . Tocam legumele cubulete respectiv morvocul , telina , ardeiul telina , pastarnacul , ceapa si le punem in putin ulei la calit . Adaugam peste legume si bulionul , mai lasam 3 minute. Peste apa care a dat in...
Ciorba de salata
Apa se pune la fiert . Salata se spala, se taie in fasii si se pune peste apa . Slaninuta se taie si ea marunt si se pune peste salata impreuna cu bulionul si usturoiul taiat marunt . Intre timp facem o omleta si o rupem marunt . Cand salata s-a fiert adaugam bucatile de omleta, sare,...
Ciorba de fasole cu pleurotus
Fasolea se lasa la inmuiat peste noapte . A doua zi se da in fiert 10 minute si se arunca prima apa . Punem fasolea la fiert in a 2 apa . Legumele le taiem cubulete si le punem putin la calit . Ciupercile le taiem julie si le adaugam peste fasole, la fel si legumele si restul...
Ciorba de perisoare si carne de porc
Morcovul se taie rondele, ceapa marunt,la fel si telina si ardeiul si se pun la fiert.Se adauga si bucata de carne intreaga. Cand sunt apropate fierte ne pregatim sa facem perisoarele. Carnea se amesteca cu sare, piper si gris. Se pun la fiert in continure cu legumele si orezul. Cand...