claudiaO

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 22.11.2013

RETETE200
PRIETENI141
Retete / Supe/Ciorbe

Supa de pui cu galuste

In Supe la 5 Feb 2020

Curatam si spalam pulpele de pui, le portionam si le punem la fiert in apa rece cu putin sare. Dupa ce curatam spuma, punem capac si fierbem vreo 20 minute. Intre timp curatam legumele si le tocam potrivit. Le punem si pe ele in oala si le foerbem vreo 10 minute. Spargem ouale...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 22 Oct 2016

Pregatim mai intai legumele: le curatam si le tocam cubulete. Le punem in apa rece la fiert cu putina  sare. Apoi ne apucam de perisoare. Punem carnea intrun castron; presaram orezul spalat, dam ceapa pe razatoare, adaugam patrunjelul, cimbru, maggi, piper, putina  sare, ouale si...

Ciorba de vitel

In Supe/Ciorbe la 4 Oct 2016

Mai intai spalam nine bucatile de piept, apoi le portionam. Eu am taiat carnea macra cubulete si oasele in 2. Le punem LA fiert  in APA rece si avem grija sa spumam nine cand incepe  sa clocoteasca. Dupa ce  aml luat spuma,mai lasam LA fiert  vreo ora, timp in care pregatim...

Ciorba de pui cu zeama de varza

In Ciorbe la 3 Dec 2014

Bucatile de pui le-am curatat si taiat  dupa cum v-am zis si le-am pus in oala cu 2l apa rece si un praf de sare; am spumat bine. Legumele le-am curatat si tocat marunt - morcovii in doua, apoi feliute,varza am taiat-o fasiute,iar restul cubulete.Le-am adaugat pe toate in...

Ciorba de fasole cu coasta afumata

In Ciorbe la 19 Noi 2014

Fasolea o alegem de eventualele gunoaie si o punem la fiert in apa rece; Dupa cum am mai spus, eu schimb apa de 3 ori apoi trec la zeama finala. Dupa ce am schimbat cele 3 ape, punem apa rece peste fasole, 1 lingurita cu bicarbonat, 1 cu zahar si 1 lingurita de ulei (am pus doar o lingurita, din...

Ciorba de cartofi cu afumatura

In Ciorbe la 24 Oct 2014

Spalam bine carnea afumata si coasta si le punem la fiert in apa rece. Spumam bine si o mai lasam sa fiarba vreo 10-15 minute. Legumele le curatam si le tocam marunt, apoi  le punem la fiert peste carne vreo 10 minute, apoi adaugam si cartofii curatati si taiati cuburi mari. Lasam pe foc...

Ciorba cu carne de porc si legume de varaI

In Ciorbe la 24 Iun 2014

Carnea o spalam si o taiem bucatele mici- cam cat o nuca. Punem carnita la fiert intr-o oala cu cca 3 l de apa si un praf de sare. Spumam bine si mai lasam cca 10 minute sa fiarba. Intre timp spalam si curatam legumele si le taiem cubulete. Adaugam legumele taiate peste carnita si...

Ciorba de cartofi cu tarhon si kaizer

In Ciorbe la 10 Ian 2014

Curatam radacinoasele si le punem la fiert in apa rece. Cand incep sa se patrunda, adaugam cartofii taiati cuburi maricele (1,5x1,5 cm), sare si cimbrul si fierbem pana se patrund bine. Dregem ciroba cu otet si smantana amestecata cu ou si potrivim de sare. Cand este gata punem tarhonul tocat si...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 25.01.2021

SHAKSUKA

publicat la 09.02.2020

Aperitiv bilute fantezie

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]