Ciorba de perisoare

de claudiaO in Ciorbe, 22 Oct 2016 | 4342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne porc+ vita tocata
  • 100 g orez
  • 2 oua mari
  • 1 ceapa mica mica
  • 2 linguri patrunjel Verde tocat marunt
  • 2 buc pastarnac
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa made
  • 2 ardei grasi potriviti
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 buc telina
  • 1 leg leustean
  • 1 ou pt zdrente
  • Zeama de la muraturi puse in saramura cam 1 litru
  • Maggi secretul gustului 2 lingurite
  • Cimbru
  • Piper
  • Apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Pregatim mai intai legumele: le curatam si le tocam cubulete. Le punem in apa rece la fiert cu putina  sare. Apoi ne apucam de perisoare. Punem carnea intrun castron; presaram orezul spalat, dam ceapa pe razatoare, adaugam patrunjelul, cimbru, maggi, piper, putina  sare, ouale si amestecam bine compozitia.

Cand incep legumele sa fiarba, incepem si noi sa formam perisoarele si sa le dam drumu in zeama. Lasam sa fiarba pana se pana se fac bine perisoarele, adica e fiert si orezul si carnita. Dupa ce au fiert, adaugam zeama de muraturi, potrivim de sare daca mai este nevoie si pasta de tomate. Lasam sa clocoteasca vreo 5 minute, apoi batem oul si facem zdrente si punem leusteanul tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]