Cris2711

1

Bucataras
incepator

Cristian-Sibiu

Bucataras din 26.11.2010

RETETE147
PRIETENI138
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de fasole boabe cu legume

In Ciorbe la 4 Apr 2015

Fasolea boabe se pune in apa rece,intr-un castron,pentru circa 8 ore. A doua zi se pregateste ciorba de fasole boabe. Eu am fiert intai fasolea circa 1 ora separat. Apoi intr-o oala de 8 l am calit ceapa, tocata marunt ,in ulei de masline. Am adaugat apa,circa 6 l. Legumele se taie...

Ciorba de perisoare

In Supe/Ciorbe la 7 Sep 2013

Legumele se curata ,se spala si se taie in cubulete mici. Prepararea perisoarelor: Intr-un castron se amesteca bine carnea de porc tocata cu doua linguri de ceapa,din ceapa tocata. Se adauga un ou si chifla inmuiata in apa,care se strecoara de apa. Se adauga sare si piper. Se...

Ciorba de fasole boabe cu carne de porc

In Ciorbe la 3 Aug 2013

 Fasolea se pune in apa rece de pe o zi pe alta.  A doua zi se fierbe,se schimba apa de trei ori,de fiecare data dupa ce a dat in fiert.Se strecoara.  Radacinoasele se spala bine si se taie dupa dorinta.  Se curata ceapa,se spala,se taie marunt....

Ciorba radauteana a la gaby_d

In Supe/Ciorbe la 31 Mai 2013

Eu am ales sa fierb ciorba intr-o oala de 8 litri. Nu am facut-o plina,dar imi place sa fie loc de fiert. Se pun la fiert in circa 5 litri de apa pieptul de pui si radacinoasele. Cand s-a fiert bine ,se strecoara,iar in zeama rezultata se adauga pieptul de pui taiat cubulete si morcovul...

Supa crema de cartofi cu creme fraiche

In Supe la 8 Mar 2013

Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se curata si se taie cat mai marunt. Intr-o oala de 5 l se pune uleiul de masline ,la foc mediu. Se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga 900 ml de apa. Se adauga cartofii. Se lasa la fiert la foc mediu.Intre...

Ciorba de salata verde

In Ciorbe la 26 Ian 2013

Se spala salata verde bine si se scurge de apa.Apoi se taie in fasii. Se ia o oala de 5 l in care se pun 2 linguri de ulei,eu am pus de masline. Cand s-a incins se adauga cateii de usturoi tocati marunt,se calesc ,apoi se adauga salata,se lasa la calit,apoi se adauga apa 1,5l -2l. Se...

Ciorba de vitel

In Ciorbe la 19 Ian 2013

Carnea macra de vitel se taie cubulete.Intr-o oala de 5 l  am pus lingura de ulei de masline si am calit ceapa taiata marunt,apoi am stins cu apa,am adaugat carnea ,restul de apa,circa 3 l, si am lasat-o la fiert ,la foc mediu.Se lasa sa dea in clocot,apoi se indeparteaza spuma de deasupra....

Ciorbita cu legume , carne de porc si smantana

In Supe/Ciorbe la 8 Oct 2011

Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa taiata marunt in ulei.Cand s-a calit se adauga si carnea de porc taiata cubulete.Se caleste inca putin iar apoi se adauga apa, 2-3 litri.Se lasa sa fiarba ,cand fierbe se adauga legumele taiate cubulete sau marunt,fiecare dupa dorinta.Se lasa totul sa...

Ciorba de legume

In Ciorbe la 9 Mai 2011

Spalam legumele,le curatam si apoi le taiem dupa preferinta.Intr-o oala se pun 2-2,5 l apa la fiert si se adauga toate legumele.Se lasa sa fiarba,cand sunt cam pe jumatate fierte se adauga orezul si se fierbe in continuare pana este orezul gata fiert.Se adauga sarea,piperul asortat dupa gust.Cand...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 30.10.2017

Aperitiv bilute de branza Feta

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Tu stai asa de mult in casa, incat de multe ori trupele SWAT vor interveni gândindu-se ca ai fost luat ostatic.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]