Gicuta

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 17.03.2014

RETETE178
PRIETENI410
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de cocos

In Supe/Ciorbe la 30 Ian 2016

Am portionat carnea de cocos, am spalat-o si am pus-o sa fiarba intr-o oala cu apa si un praf de sare. Am indepartat spuma care s-a format. Cat timp a fiert carnea, am curatat si spalat legumele proaspete.Am tocat morcovul si ceapa cubulete mici. Cartofii  i-am taiat in bucati potrivite...

Ciorba de oase de porc cu zeama de varza

In Ciorbe la 25 Ian 2016

Spalam oasele bine si le punem intr-o oala la fiert. Indepartam spuma care se formeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic. Cand a fiert carnea de pe oase, adaugam legumele congelate si celelalte taiate cubulete. Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam...

Ciorba de pește

In Ciorbe la 18 Ian 2016

Legumele taiate marunt le punem la inabusit in ulei.Cand incep sa se inmoaie turnam cca1,5 l apa fierbinte si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape fierte adaugam orezul si potrivim gustul de sare.Adaugam rosiile pentru ciorba. Turnam borsul pe care l-am dat inainte intr-un clocot atunci cand orezul...

Ciorba cu coasta afumata

In Supe/Ciorbe la 7 Ian 2016

Portionam coasta, o spalam si o punem la fiert in apa rece. Indepartam spuma care se fomeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic. Cand a fiert pe jumatate adaugam telina, ardeiul ,ceapa tocata marunt, morcovul cubulete si cartofii taiati bucati potrivite. Lasam sa fiarba pana se...

Ciorba de sira de porc cu taitei de casa

In Ciorbe la 29 Dec 2015

Spalam oasele bine si le punem la fiert in 3 liti de apa cu un praf de sare. Inlaturam spuma care se formeaza. Daca apa scade prea mult mai adaugam apa fierbinte. Dupa ce oasele au fiert circa 30 de minute adaugam legumele congelate si ceapa si morcovul taiate cubulete. Lasam sa...

Supa de vitel cu taitei de casa

In Supe la 22 Oct 2015

Spalam oasele de vitel si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.Indepartam  spuma formata . Mai adaugam apa cand scade. Cand carnea incepe sa devina frageda,punem legumele taiate bucati mari si ceapa intreaga.Lasam pe foc pana carnea se desprinde de pe oase si legumele sunt...

Ciorba de burta

In Supe/Ciorbe la 23 Sep 2015

Am spalat si curatat rasolul si burta de vita. Am taiat burta in 4-5 bucati si am pus-o intr-o oala cu apa rece in care am adaugat cca 100 ml otet si o lingura cu bicarbonat de sodiu. Am lasat-o 3 ore in frigider. Dupa expirarea timpului, am clatit burta cu apa rece si am oparit-o. Am pus-o la...

Ciorba de pui a la grec

In Ciorbe la 6 Sep 2015

Puiul se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Se indeparteaza spuma formata. Se da telina pe razatoare, iar restul legumelor se taie cubulete. Se adauga in oala peste pui. Cand a fiert carnea pe jumatate, se adauga orezul spalat . Cand sunt toate fierte,...

Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata

In Supe/Ciorbe la 4 Sep 2015

 Alegem fasolea si o punem cateva ore la inmuiat (de preferat peste noapte) .  O oparim de 3 ori. Aaugam coasta spalata si portionata si lasam sa fiarba impreuna.  In acest timp ne ocupam de legume: le curatam si le spalam,telina o dam pe razatoare iar  restul legumelor...

Supa de legume cu galuste de gris

In Supe la 2 Sep 2015

Legumele se curata se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert în 3-4 litri de apă cu puţină sare şi se lasă să fiarbă încet, pe foc mic. Intre timp pregatim galustile: batem ouale cu un praf de sare, adaugam cele 2 linguri de ulei si grisul lingura cu lingura. Cand...

Supa de curcan cu galuste

In Supe la 24 Mai 2015

  Spalam canea bine si o punem intr-o oala la fiert cu un praf de sare.Indepartam spuma care se formeaza Legumele le curatam si le spalam Telina o dam pe razatoare, iar restul legumelor le taiem cubulete. Cand a fiert carnea pe  jumatate , adaugam legumele si lasam sa fiarba...

Ciorba din oase de porc si smantana

In Ciorbe la 20 Mai 2015

Mai intai spalam oasele   bine   si le punem la fiert in 4 litri de apa ,adaugand un praf de sare.       I nlaturam spuma care se formeaza.    Legumele le curatam si le spalam. Telina o dam pe razatoare, tocam cubulete ardeii si ceapa iar...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 11 Mai 2015

Spalam legumele, le curatam si le taiem cubulete. Le  punem intr-o oala la fiert cu 3 litri de apa si un praf de sare. Peste carnea tocata adaugam oul, jumatatea din cantitatea de cimbru, patrunjelul tocat marunt, sare si piper. Omogenizam bine si apoi cu mainile umezite in apa, formam...

Supa de curcan cu taitei de casa.

In Supe la 6 Mai 2015

              Am spalat carnea si am pus-o intr-o oala la fiert ,in apa cu un praf de sare, acoperita cu capac. Am adunat spuma atunci cand s-a format. Cand a fiert pe jumatate am   adaugat telina si pastarnacul dat pe...

Afisate 1 - 14 din 14 retete    

Postari recente

publicat la 14.02.2016

Cozonac cu nuca

publicat la 11.02.2016

Prajitura cu crema de zahar ars

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Asa-i ca vrei sa stii ce se intampla in vietile tuturor oamenilor din galaxie, cu toate ca nu prea stii ce se intampla in viata ta?Daca ai noroc prietenii tai o sa-ti spuna.

 
 
 
Retete preferate
Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]