mihaelar63

9

Bucataras
Suprem

Campia Turzii

Bucataras din 11.12.2009

RETETE1926
PRIETENI381
Retete / Conserve

Catina -comoara din camara mea

In Conserve la 17 Ian 2011

Catina , am congelat-o gata curatata si spalata .Am puscatina intr-un vas incapator si am presarat  4 cani cu zahar deasupra .  Acoperiti vasul cu un prosop curat si lasati asa cateva ore  pana cand zaharul se topeste si se formeaza un sirop .  Fierbeti la foc...

Salata picanta

In Muraturi la 1 Dec 2010

Ceapa si ardeii se curata se spala si se spala . Se taie fasii . Se pun tote ingredientele si se fierb aprox. o ora pana ceapa se face ca o marmelada .  foi de dafin , zahar si sare se pune dupa gust . Se pune compozitia in borcane cu capac  spalate si uscate . Se...

Otet iute pentru salate

In Conserve la 1 Dec 2010

Se spala ardeii  iuti  si se introduc intr-o sticla . Otetul se incalzeste si se amesteca cu mierea si se toarna in sticla peste ardei .

Tarhon in otet

In Conserve la 31 Ian 2010

se spala bine un borcan cu filet . tarhonul se spala , se lasa sa se zvante putin.se rup frunzele de pe tulpina si se pun in borcan. se completeaza pana e plin borcanul cu otet din vin de buna calitate de 9 grade tarie .se infileteaza bine capacul . sa macereze mai repede se...

Ardei iuti cu stafide

In Conserve la 19 Ian 2010

pregatiti borcanele , le spalati temeinic , iar capacele le fierbeti . curatati ardeii de coditele prea lungi si ii spalati. claditi ardeii in borcane cu stafide printre ei . incalziti otetul , puneti zaharul si sarea si amestecati pana se dizolva . puneti zeama...

Afisate 31 - 35 din 35 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Munca iti este apreciata si recompensata cum se cuvine si ai ocazia sa-ti exersezi talentul organizatoric si administrativ

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]