Tarhon in otet

de mihaelar63 in Conserve, 31 Ian 2010 | 10914 vizualizari

 

este simplu de preparat si va da o aroma inegalabila ciorbelor voastre .

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura tarhon proaspat
  • otet din vin 9 grade
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarhon in otet:

  1. se spala bine un borcan cu filet .
  2. tarhonul se spala , se lasa sa se zvante putin.se rup frunzele de pe tulpina si se pun in borcan.
  3. se completeaza pana e plin borcanul cu otet din vin de buna calitate de 9 grade tarie .se infileteaza bine capacul .
  4. sa macereze mai repede se tine  la loc mai cald .

TIPS-URI

1

nu e nevoie de nici un alt conservant sau metode de sterilizare , otetul e suficient.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

ana 1

09.07.2010, 10:57

Mihaela mi-ar placea tare mult !

Mitinita 1

30.05.2012, 13:41

tocmai am venit cu tarhon din piata

mihaelar63 1

30.05.2012, 14:47

Spor la treaba Adina
Eu prefer pentru ciorbe tarhonul in otet , dar am vazut si ceva retete tentante de sos cu tarhon proaspat .
Nu uita sa pui si celofan si apoi sa infiletezi capacul , otetul este foarte coroziv si se degradeaza capacul dupa cateva luni
Eu m-am trezit cu un capac gaurit dupa vreo 6 luni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai la borcan pentru iarna