Curatam morcovii si telina si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Calim legumele in uleiul de masline, iar apoi adaugam ciupercile taiate marunt, cimbrul si chimenul. Mai lasam putin pe foc, iar la final, adaugam cartofii zdrobiti grosier. Dam deoparte si adaugam branza. Amestecam...
Dezghetam foile de placinta apoi pregatim umplutura. Spalam spanacul si il fierbem in apa cu sare 5-10 minute. Scurgem apa si il tocam marunt.
Intr-un bol mixam ouale peste care adaugam branza framantata, telemeaua rasa si smantana. Amestecam, pana se omogenizeaza. La final adaugam spanacul...
Vinetele le spalam iar apoi le taiem in felii pana aproape de coada. Condimentam cu sare si piper .
Intre feliile de vinete punem cate o felie de rosie, una de jambon si una de mozzarella. Adaugam si cateva feliute de usturoi. Legam vinetele cu sfoara de bucatarie si le asezam in tava unsa cu...
Se curata cartofii si se taie felii destul de groase. Se pun in tava si se adauga ulei, cimbru, boia si sare. Se amesteca bine.
Se adauga apa si se da la cuptor.
Cand sunt gata cartofii se scoate tava din cuptor si se sparg ouale peste catofi. Se mai lasa la cuptor cca 10 minute.
...
Se curata dovlecelui si se scot semintele.
Se de pe razatoarea cu ochiuri mari
Se pune putina sare si se lasa 10 minute ca sa-si lase zeama.
Se stoarce si se amesteca cu oul, branza, usturoiul si faina cat cuprinde. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se pun cu lingura in tigaie si se...
Legumele se curata si se taie nu prea marunt
Se amesteca uleiul, usturoiul pisat, ierburile aromate, putina sare si otetul balsamic
Se pun legumele la marinat 2 ore. Se amesteca din cand in cand.
Dupa 2 ore se unge o tava cu foarte putin ulei de masline, se pun legumele in tava (fara...
Placinta cu legume
Curatam morcovii si telina si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Calim legumele in uleiul de masline, iar apoi adaugam ciupercile taiate marunt, cimbrul si chimenul. Mai lasam putin pe foc, iar la final, adaugam cartofii zdrobiti grosier. Dam deoparte si adaugam branza. Amestecam...
Spirala cu spanac
Dezghetam foile de placinta apoi pregatim umplutura. Spalam spanacul si il fierbem in apa cu sare 5-10 minute. Scurgem apa si il tocam marunt. Intr-un bol mixam ouale peste care adaugam branza framantata, telemeaua rasa si smantana. Amestecam, pana se omogenizeaza. La final adaugam spanacul...
Evantai de vinete
Vinetele le spalam iar apoi le taiem in felii pana aproape de coada. Condimentam cu sare si piper . Intre feliile de vinete punem cate o felie de rosie, una de jambon si una de mozzarella. Adaugam si cateva feliute de usturoi. Legam vinetele cu sfoara de bucatarie si le asezam in tava unsa cu...
Cartofi cu ochiuri la cuptor (by pusikmea)
Se curata cartofii si se taie felii destul de groase. Se pun in tava si se adauga ulei, cimbru, boia si sare. Se amesteca bine. Se adauga apa si se da la cuptor. Cand sunt gata cartofii se scoate tava din cuptor si se sparg ouale peste catofi. Se mai lasa la cuptor cca 10 minute. ...
Chiftelute de dovlecel
Se curata dovlecelui si se scot semintele. Se de pe razatoarea cu ochiuri mari Se pune putina sare si se lasa 10 minute ca sa-si lase zeama. Se stoarce si se amesteca cu oul, branza, usturoiul si faina cat cuprinde. Se condimenteaza cu sare si piper. Se pun cu lingura in tigaie si se...
Legume la cuptor
Legumele se curata si se taie nu prea marunt Se amesteca uleiul, usturoiul pisat, ierburile aromate, putina sare si otetul balsamic Se pun legumele la marinat 2 ore. Se amesteca din cand in cand. Dupa 2 ore se unge o tava cu foarte putin ulei de masline, se pun legumele in tava (fara...