La Ancuta

5

Bucataras
senzational

Sibiu

Bucataras din 16.05.2010

RETETE506
PRIETENI261
Retete / Mancaruri de legume

Placinta cu legume

In Mancaruri de legume la 28 Mai 2017

Curatam morcovii si telina si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Calim legumele in uleiul de masline, iar apoi adaugam ciupercile taiate marunt, cimbrul si chimenul. Mai lasam putin pe foc, iar la final, adaugam cartofii zdrobiti grosier. Dam deoparte si adaugam branza. Amestecam...

Spirala cu spanac

In Mancaruri de legume la 27 Ian 2016

Dezghetam foile de placinta apoi pregatim umplutura. Spalam spanacul si il fierbem in apa cu sare 5-10 minute. Scurgem apa si il tocam marunt. Intr-un bol mixam ouale peste care adaugam branza framantata, telemeaua rasa si smantana. Amestecam, pana se omogenizeaza. La final adaugam spanacul...

Evantai de vinete

In Mancaruri de legume la 23 Sep 2013

Vinetele le spalam iar apoi le taiem in felii pana aproape de coada. Condimentam cu sare si piper . Intre feliile de vinete punem cate o felie de rosie, una de jambon si una de mozzarella. Adaugam si cateva feliute de usturoi. Legam vinetele cu sfoara de bucatarie si le asezam in tava unsa cu...

Cartofi cu ochiuri la cuptor (by pusikmea)

In Mancaruri de legume la 30 Sep 2010

Se curata cartofii si se taie felii destul de groase. Se pun in tava si se adauga ulei, cimbru, boia si sare. Se amesteca bine. Se adauga apa si se da la cuptor. Cand sunt gata cartofii se scoate tava din cuptor si se sparg ouale peste catofi. Se mai lasa la cuptor cca 10 minute.  ...

Chiftelute de dovlecel

In Mancaruri de legume la 19 Sep 2010

Se curata dovlecelui si se scot semintele. Se de pe razatoarea cu ochiuri mari Se pune putina sare si se lasa 10 minute ca sa-si lase zeama. Se stoarce si se amesteca cu oul, branza, usturoiul si faina cat cuprinde. Se condimenteaza cu sare si piper. Se pun cu lingura in tigaie si se...

Legume la cuptor

In Mancaruri de legume la 15 Sep 2010

Legumele se curata si se taie nu prea marunt Se amesteca uleiul, usturoiul pisat, ierburile aromate, putina sare si otetul balsamic Se pun legumele la marinat 2 ore. Se amesteca din cand in cand. Dupa 2 ore se unge o tava cu foarte putin ulei de masline, se pun legumele in tava (fara...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 05.02.2019

Paltinis Reloaded

publicat la 30.07.2018

Intalneala de vara - Paltinis

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]