publicat la 05.02.2019
publicat la 29.08.2018
publicat la 30.07.2018
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Caras la cuptor cu legume si vin
Curatam pestele si il spalam bine apoi il uscam cu prosoape de hartie. Amestecam toate ingredientele pentru marinada si ungem bine pestele pe toate partile apoi turnam restul de marinada peste peste si dam la frigider pentru o ora. Intre timp curatam ceapa si o taiem julienne. Cartofii ii...
Dorada cu ciuperci
Curatam si spalam bine pestii apoi ii stergem. Crestam pestii cu un cutit ascutit si condimentam cu sare. Taiem marunt ceapa rosie si o amestecam cu usturoiul pisat, 3-4 linguri de ulei de masline si putina zeama de lamaie. Ungem bine pestii cu acest amestec si ii asezam pe un platou....
Peste pe pat de legume
Spalam pestele si apoi il stergem bine cu servetele de bucatarie. Taiem fileurile pe jumatate apoi condimentam cu sare si piper si le dam la frigider pana ne ocupam de legume. Curatam cartofii si ii taiem cuburi iar morcovii curatati ii taiem rondele mai groase. Rosiile le taiem pe jumatate....
Plachie de peste
Curatam bine pestele si il taiem bucati apoi il condimentam cu sare si piper. Ceapa o curatam si o taiem marunt. Incingem intr-o tigaie 2 linguri de ulei de masline si 3 linguri de apa si punem ceapa la inabusit. Intr-o tava asezam ceapa iar deasupra bucatile de peste. Adaugam vinul si...
File de cod cu sos de patrunjel
Pestele se spala si se pune la fiert impreuna cu untul, laptele, apa si condimentele. Se aduce la punctul de fierbere apoi se da focul mic si se acopera. Lasam sa fiarba 10-15 minute. Scoatem pestele pe o farfurie iar sosul il mai fierbem inca 5 minute. Stingem focul si scoatem frunza de...
Rondele de crap pe pat de orez salbatic
Pestele se curata si se spala bine. Taiem pestele rondele si le condimentam cu sare. Le dam la frigider 2 ore. Ceapa o curatam si o taiem marunt. La fel si usturoiul. Punem ceapa si usturoiul la calin in putin ulei de masline. Adaugam apoi morcovul ras pe razatoare cu ochiuri mici si apoi...
Somn la cuptor
Pestele se curata, se spala si se sareaza. Se lasa la frigider 1 ora. Intre timp curatam ceapa si o taiem julienne. Ardeiul si morcovul il taiem cubulete. Intr-o tava pentru cuptor asezam bucatile de somn. Punem deasupra ceapa taiata, ardeiul, morcovul, rosiile taiate marunt (sau...
Pastrav la gratar
Se curata pestele si se spala. Se condimenteaza cu sare si piper. Folia de aluminiu se unge cu putin ulei de masline (ca sa nu se lipeasca pestele de ea). Se pune fiecare pastrav pe o bucata de floie unsa si se impacheteaza. Se pune pe gratar si se lasa 20-30 de minute. In acest timp se...