Pastrav la gratar

de La Ancuta in Pastrav, 17 Sep 2010 | 10172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • folie de aluminiu
  • sare,
  • piper
  • lamaie
  • putin ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar:

Se curata pestele si se spala. Se condimenteaza cu sare si piper.

Folia de aluminiu se unge cu putin ulei de masline (ca sa nu se lipeasca pestele de ea).

Se pune fiecare pastrav pe o bucata de floie unsa si se impacheteaza.

Se pune pe gratar si se lasa 20-30 de minute. In acest timp se intoarce pe ambele parti.

Se serveste cu lamaie si garnitura de cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]