Aperitiv acadele sarate

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 26 Aug 2018 | 2907 vizualizari

 

Îmi plac mult aperitivele din aluat foietaj şi încerc de fiecare dată să experimentez cu tot felul de arome. Aceste acadele sărate le-am făcut cu aluat, afumătură de casă, salam bănăţean şi salam de vară.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj,
  • După gust: afumătură de casă, salam bănăţean şi salam de vară,
  • 1 lingură de ketchup
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv acadele sarate:

 

 

Se lasă aluatul la dezgheţat, la temperatura camerei.

Se unge aluatul cu ketchup, se decorează cu felii de afumătură de casă (sau kaizer), de salam bănăţean şi de salam de vară. Se rulează şi se taie rondele groase. Se înfinge câte o frigăruie în fiecare rondea, apoi se turtesc cu mâna, dându-le aspect de acadele.

Se aşază apoi într-o tavă cu hârtie de copt şi se dau cuptor, la foc mic, până se rumenesc, pentru ca aluatul să nu rămână crud în mijloc.

 

Timp de pregătire: 30 min

Timp de coacere: 30 min

Porţii: 4

 

Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/08/acadele-sarate.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv acadele sarate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza si salam la cuptor