Aperitiv briose cu spanac si cascaval

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2017 | 3755 vizualizari

 

reteta pentru picnic
Pentru un picnic reusit, cred ca ar merge de minune, niste briose delicioase cu spanac si cascaval.

 

INGREDIENTE

  • 200 g spanac congelat
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • 100 ml ulei de masline
  • 300 ml iaurt
  • 3 lingurite praf de copt
  • 300 g faina
  • 1 praf de ghimbir
  • piper
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu spanac si cascaval:

Decongelezi spanacul si il scurgi bine de apa, iar cascavalul il tai cuburi.

Amesteci praful de copt cu sarea, piperul si faina. 

Freci ouale cu uleiul, iaurtul si spanacul, condimentezi cu ghimbir, apoi adaugi compozitia fainoasa si omogenizezi. La final, adaugi cuburile de cascaval. Preincalzesti cuptorul la 180 de grade C si ungi formele de briose cu unt. Torni compozitia in forme si le introduci in cuptor, pentru 15-20 de minute.

Dupa ce le scoti, lasi briosele sa se racoreasca 5 minute si le servesti calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresă de post pufoasă și aromată – Rețeta savuroasă de casă

pe 17.03 la 09:55

Cheesecake cu dovleac si mascarpone - Deliciu fin si aromat

de oanapl 7

pe 16.03 la 21:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose-aperitiv cu legume congelate