Aperitiv Briza Marii

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2010 | 5790 vizualizari

 

pentru toti bucatarasii care nu au ocazia sa mearga la mare va invit in farfuria mea:)

 

INGREDIENTE

  • 60 g unt
  • 50 g branza 
  • 50 g cascaval
  • 1 ardei rosu
  • 1 castravete 
  • 1 ou fiert
  • 1 rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Briza Marii:

Se amesteca branza cu cascavalul si cu untul si se fac bilute ce se lasa putin la rece.Apoi se orneaza cu bulinute din ardei rosu si coaja de castravete.Pentru bulinute am folosit ustensila de scos cotorul marului si pentru coaja de castravete curatorul de cartofi.

Vaporasul se face din jumatate de castravete pe care se aseaza 2 cubulete din branza cu cascaval si unt pe care asezam bucatele de galbenus d eou fiert si infigem o scobitoare cu 2 felii de rosie.

Soarele se face din o rondea de ou fiert .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Briza Marii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

07.07.2010, 23:06

Miha 1

08.07.2010, 00:00

Aida, eu cred ca tu exagerezi mai mult decat noi toate la un loc.

epurasha2bb 1

09.07.2010, 21:11

Fetelor multumesc inca o data tuturor celor ce mi-au apreciat aperitivul.A fost si gustos ! Aida nu e vina mea ca reteta a fost apreciata de fete si as fi apreciat la tine ca nou venit sa fi facut un comentariu din care sa raman cu ceva folositor.Se pare ca esti exact cum te-ai descris singura la profil.Gaby acum poti sa razi! miha

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco