Aperitiv chec din carne, ciuperci si ardei gras

de dantes in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2020 | 4046 vizualizari

 

Un aperitiv gustos care poate inlocui un fel principal

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 600 g
  • ciuperci champignon 200 g
  • ardei gras rosu 1 buc
  • pesmet 30 g
  • ou 1 buc
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec din carne, ciuperci si ardei gras:

Ceafa de porc se toaca cu masina de tocat carne la care am montat sita cu gauri mici.

Ardeiul gras si ciupercile Champignon se taie in cubulete mici.

Amestecam carnea cu ciupercile, ardeiul gras, pesmetul si oul. Framantam bine compozitia aceasta si o condimentam cu sare si piper dupa gust.

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt, punem compozitia in tava, o nivelam si o introducem in cuptor la 180°C pentru 35 minute.

Cand este gata copt, lasam sa se raceasca si numai dupa ce s-a racit, il taiem in felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec din carne, ciuperci si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]