Aperitiv cu rosii

de Miha in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2012 | 4693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii cherry
  • mozzarella proaspata
  • oua de prepelita
  • sare si piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu rosii:

Busuioc am folosit uscat, pentru ca tufa mea de busuioc verde...s-a prapadit. Tare rau mi-a parut! Daca aveti busuioc verde nu ezitati sa-l folositi.

Rosiile se spala, li se taie cate un capacel, apoi cu o lingurita se scoate miezul si se aseaza intr-un vas termorezistent.

Miezul vedeti voi ce faceti cu el. Ori il mancati atunci pe loc :)) ori il puneti intr-un borcan la frigider si-l folositi la ciorba.

Fiecare rosie se sareaza si pipereaza dupa gust si se presara cu busuioc. Se umplu cu bucatele de mozzarella, pana la jumatate, apoi se sparge deasupra cate un ou de prepelita.

Se da vasul la cuptor la foc mediu, pana oul de deasupra este gata.

Se servesc calde, dar sunt bune si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]