Aperitiv cu vinete, branza de capra si busuioc

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2014 | 4250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • 300 g branza de capra
  • piper dupa gust
  • 15-20 frunze de busuioc proaspete
  • un ardei gras rosu
  • o lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu vinete, branza de capra si busuioc:

Vanata se taie felii pe lung. Acestea se dau cu putin piper, ulei si se  coc in tigaia grill pe ambele parti cate 1 min. max. 

Feliile se aseaza intr-o farfurie si lasam la racit. 

Intre timp portionam branza de capra, ardeiul. Tocam si busuiocul. 

Pe fiecare felie de vanata preparata, se pune cate o bucata de branza de capra, ardei si busuioc si se impacheteaza. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu vinete, branza de capra si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]