Aperitiv de legume cu cascaval

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2013 | 4337 vizualizari

 

Un aperitiv pe cat de simpla, pe atat de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 3 morcovi
  • putin cascaval (gouda) ras
  • sare
  • piper
  • ierburi de provence

Pentru ornat:

  • 2 castraveti murati
  • 150 gr masline verzi
  • 1 morcov fiert
  • 1 cartof fiert
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de legume cu cascaval:

 Se fierb cartofii si morcovii in coaja aproximativ 35-40 minute in apa cu sare.

Se strecoara legumele fierte de apa si se lasa sa se raceasca.

Se curata de coaja legumele si se toaca in cubulete mici.

Cartofii se amesteca cu morcovii si cu cascavalul ras, sare, piper si ierburi de provence dupa gust.

Se decoreaza cu castravetii murati, maslinele verzi,1 morcov si 1 cartof.

 

Sursa: Patricia Iordache

TIPS-URI

1

Se poate adauga maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de legume cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Tabita _ 1

12.03.2013, 22:43

Multumesc Rocsi

diaconta 1

12.03.2013, 23:00

arata bine

Tabita _ 1

12.03.2013, 23:52

Si e si gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]