Aperitiv de legume cu cascaval

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2013 | 4299 vizualizari

 

Un aperitiv pe cat de simpla, pe atat de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 3 morcovi
  • putin cascaval (gouda) ras
  • sare
  • piper
  • ierburi de provence

Pentru ornat:

  • 2 castraveti murati
  • 150 gr masline verzi
  • 1 morcov fiert
  • 1 cartof fiert
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de legume cu cascaval:

 Se fierb cartofii si morcovii in coaja aproximativ 35-40 minute in apa cu sare.

Se strecoara legumele fierte de apa si se lasa sa se raceasca.

Se curata de coaja legumele si se toaca in cubulete mici.

Cartofii se amesteca cu morcovii si cu cascavalul ras, sare, piper si ierburi de provence dupa gust.

Se decoreaza cu castravetii murati, maslinele verzi,1 morcov si 1 cartof.

 

Sursa: Patricia Iordache

TIPS-URI

1

Se poate adauga maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de legume cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]