Aperitiv de legume cu cascaval

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2013 | 4046 vizualizari

 

Un aperitiv pe cat de simpla, pe atat de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 3 morcovi
  • putin cascaval (gouda) ras
  • sare
  • piper
  • ierburi de provence

Pentru ornat:

  • 2 castraveti murati
  • 150 gr masline verzi
  • 1 morcov fiert
  • 1 cartof fiert
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de legume cu cascaval:

 Se fierb cartofii si morcovii in coaja aproximativ 35-40 minute in apa cu sare.

Se strecoara legumele fierte de apa si se lasa sa se raceasca.

Se curata de coaja legumele si se toaca in cubulete mici.

Cartofii se amesteca cu morcovii si cu cascavalul ras, sare, piper si ierburi de provence dupa gust.

Se decoreaza cu castravetii murati, maslinele verzi,1 morcov si 1 cartof.

 

Sursa: Patricia Iordache

TIPS-URI

1

Se poate adauga maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de legume cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Tabita _ 1

12.03.2013, 22:43

Multumesc Rocsi

diaconta 1

12.03.2013, 23:00

arata bine

Tabita _ 1

12.03.2013, 23:52

Si e si gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu limba de porc si sos de maioneza