Aperitiv pateuri cu ciuperci

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2019 | 3620 vizualizari

 

Simplu, rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr foitaj din comert
  • 700 gr de ciuperci champignon
  • 30-50ml ulei
  • 1 lingurita de boia dulce
  • piper
  • sare
  • 1 ou
  • susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pateuri cu ciuperci:

Lasam foitajul sa se dezghete la temperatura camerei.

Ceapa curatata, tocata marunt si presarata cu sare se caleste in ulei.

Ciupercile curatate, spalate, se toaca potrivit si se adauga peste ceapa calita. Se lasa pe foc pana se evapora tot lichidul. Oprim focul si condimentam cu sare, piper si boia.

Intindem aluatul de foitaj cu atentie, si-l taiem o data pe lungimea foii si o data  pe latime. Vor rezulta patru dreptunghiuri potrivite in care vom pune din ciupercile pregatite si vom sigila marginile cu furculita. Procedam la fel si cu cealalta foaie. Se ung cu ou batut si se presara cu susan dupa care se introduc la cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade C, pentru 25-30 minute sau pana cand se rumenesc frumos deasupra.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu ciuperci