Orez cu ciuperci si parmezan la Multicooker

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2013 | 5587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • ~200 g ciuperci campignon brune
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri parmezan
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci si parmezan la Multicooker:

Punem ciupercile in oala aparatului si le prajim in cateva linguri de ulei, selectand din MENU programul FRY. Cand ciupercile sunt gata, usor rumenite, adaugam ceapa si o calim usor, pana se inmoaie.

Adaugam orezul si 3 cani de apa. Saram si piperam dupa gust. Apasam butonul MENU si selectam programul RICE. La finalul programului punem parmezanul peste orez si omogenizam.

Se serveste cald.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci si parmezan la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]