Aperitiv rasucite cu telemea

de Lau in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2017 | 6963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 190 ml apa calduta
  • 80 g unt
  • 25 g drojdie
  • 200 g telemea
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 100 g ketchup de casa
  • 100 g telemea
  • 100 g cascaval
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rasucite cu telemea:

Intr-un bol amestecam faina cu sarea, facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia amestecata cu zaharul, dizolvata in putina apa calduta, lasam maiaua 10 min, dupa care adaugam telemeaua. Incepem sa framantam, adaugand treptat untul topit si racit, framantam pana ce rezulta un aluat omogen si elastic.

Acoperim cu un prosop si lasam la dospit cca. 1 ora.

Intindem aluatul pe masa infainata intr-o foaie dreptunghiulara.

Ungem cu ketchupul, adaugam telemea, cascaval ras, pliem foaia in 2 pe lungime, presam usor marginile.

Taiem  aluatul in fasii late de cca 2 cm, le rasucim si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rasucite cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu cartofi, salam si cascaval