Aperitiv tarta sarata Yupiiii

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2017 | 3912 vizualizari

 

De cate ori fac placinte, o parte din aluat folosesc sa fac aceasta tarta sau renut la placinte in favoarea ei.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 800 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 200 gr de salam cu sunca
  • 100 gr de cascaval Delaco
  • 100 gr de bacon afumat
  • 100 gr branza de burduf
  • 2 rosii mari
  • 3-5 oua
  • 2 fire de ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta sarata Yupiiii:

       Mai intai, preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).

Intr-un castron, punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca.

        Cand aluatul a crescut, intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt. Pe fiecare, le umplem pe rand, cu salam, cu sunca, felii de rosie, ceapa verde taiata fidelute, branza de burduf, bacon si cascaval ras.

         Dam tavile la cuptorul incins, pentru 15 minute. Scoatem tavile, spargem peste compozitie oua, presaram cascaval ras si mai lasam la cuptor, pana se fac ouale. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem face ce umplutura dorim.

2

Daca adaugati dovlecei si rosii ptr. o tarta cu legume, presarati busuioc, ii da o aroma deosebita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta sarata Yupiiii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf