Aperitiv Waffe cu dovlecei, telemea si cabanos

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2018 | 3670 vizualizari

 

Pentru această rețetă delicioasă am avut ca sursă de inspirație o rețetă de la Lau, căreia îi mulțumesc și o pup :-*

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mici
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 4 ouă
  • 150 ml lapte
  • 150 g brânză telemea
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 100 g cabanos
  • 250 g făină
  • 1 linguriți praf de copt
  • 20 ml ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Waffe cu dovlecei, telemea si cabanos:

Dovleceii îi cureți de coajă și îi dai prin răzătoarea mică și îi scurgi bine de apă.
Într-un bol mixezi ouăle, apoi adaugi laptele, și uleiul și mixezi puțin după care adaugi dovleceii, ardeii tăiați cubulețe și telemeaua rasă. Asezonezi după gust și amesteci ușor. Adaugi treptat faina cernută cu praful de copt, până ce rezultă un aluat mai gros, ca o smântână. La final adaugi cabanosul tăiat felii și amesteci ușor.

Pornești aparatul de waffe și când s-a încălzit bine, adaugi câte 1 polonic de compoziție.

Le coci până când se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Waffe cu dovlecei, telemea si cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

oanapl 1

04.01.2019, 10:13

Ma bucur ca va plac!

oanapl 1

04.01.2019, 10:14

Nu e aparat special pentru waffe (Diana & Rodica). E un sandwich-maker care are placi si pentru waffe.

Ancutsa 1

05.01.2019, 21:43

Foarte gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Waffe sarate (cu cascaval si branza de burduf)