Gusa si costite de porc cu boia

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 13465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gusa de porc
  • 1 kg costite de porc
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • cativa catei de usturoi
  • o crenguta de cimbru
  • 3 linguri sare grunjoasa
  • 1 cescuta otet
  • 2 l apa
  • boia dulce sau iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gusa si costite de porc cu boia:

se spala si se usuca cusa si costitele,apoi se cresteaza si se presara cu sare .se lasa o ora la rece.apa se amesteca cu otetul si sarea,se adauga legumele si condimentele si se pune pe foc.se lasa sa fiarba 3-4 clocote apoi se adauga gusa si costitele si se fierb, incercand cu o furculita daca este fiarta.se scoate cand e gata,se lasa sa se raceasca apoi se pudreaza cu piper si boia. pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gusa si costite de porc cu boia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]