Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan

de Bucataras in Pui, 22 Mar 2024 | 3046 vizualizari

 

Cauti o rețetă delicioasă și ușor de preparat pentru cină? Iată o opțiune savuroasă: frigăruile de pui cu usturoi și parmezan! Îți arată Andra o combinație pentru care îi vei mulțumi. Pe cât e de ușor de făcut, pe atât e de gustoasă.
Pentru rețeta de frigărui de pui cu usturoi și parmezan ai nevoie de câteva ingrediente: piept de pui, boia, praf usturoi, ulei de măsline, unt și pătrunjel.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan
  • 500 g piept de pui
  • Boia
  • Praf de usturoi
  • 50 g parmezan
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 50 g unt
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan:

Iata cum se prepara reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan:

Tăiați pieptul de pui în cubulețe potrivite și puneți-le într-un castron. Adăugați ulei de măsline, sare, piper, praf de usturoi, boia de ardei și parmezanul ras. Amestecați bine pentru a acoperi fiecare bucată de carne cu amestecul de condimente.

Înșirați bucățile de pui pe bățe de frigărui și așezați-le într-o tavă de aragaz tapetată cu hârtie de copt.

Coaceți frigăruile în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de aproximativ 20 de minute, până devin frumos rumenite.

Într-un bol, amestecați untul moale cu patrunjelul tocat și praful de usturoi pentru sos.

După ce sunt gata, ungeți frigăruiile cu sosul de unt aromatizat cu usturoi și parmezan.

Serviți și savurați cu poftă! 🍴

Vezi si reteta de Gyros de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Ksenya 1

25.03.2024, 14:42

o bunatate

Constelatialeu 1

29.03.2024, 23:00

Vreau si eu 2 portii, nu mai cer parmezan ca am cerut dincolo

Panacris 1

02.04.2024, 11:11

Bune, bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]