Tocana mexicana de pui

de Lau in Pui, 22 Apr 2020 | 4464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 conserva de fasole rosie
  • 2 ardei grasi taiati cubulete(eu am avut la congelator)
  • 1 ceapa
  • 2 conserve de rosii in suc
  • sare
  • piper
  • boia de arde iute
  • 1 varf cutit fulgi de ardei chilli
  • 400 g carnati de casa afumati
  • cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 250 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana mexicana de pui:

Curatam pulpele de eventualele pene, le crestam putin, le condimentam cu sare si piper dupa gust si le punem la prajit in uleiul incins.

Le scoatem pe un platou pe care il vom acoperi cu un capac.

In uleiul de la carne, adaugam ceapa tocata,1/3 cana de apa si lasam sa se prajeasca putin, dupa care adaugam ardeiul si lasam sa se prajeasca cca 2 min.

Adaugam condimente dupa gust, rosiile cu tot cu suc, apa, amestecam si acoperim cu un capac.

Cand incepe sa fiarba, adaugam carnea de pui (rupta fasii cu ajutorul a 2 furculite), lasam sa fiarba cca 5-8 min, dupa care adaugam fasolea trecuta pe sub un jet de apa.

Lasam sa mai fiarba cca 5 min, amestecand ocazional, adaugam carnatii taiaiti bucati si mai lasam sa se gateasca cca 2 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana mexicana de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]