Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 13555 vizualizari
Pentru reteta de oua suedeze m-am inspirat de pe un site culinar strain. Reteta era cu oua de gaina. Fiind Revelionul, m-am gandit sa fie mai deosebite cu oute de prepelita.
pt compozitie: 500 gr carnati proaspeti
ulei pentru prajit
9
Bucataras Suprem
Taguri: aperitive, oua, prepelita, mustar, pesmet, retete Aperitive / Garnituri
de Bucataras 6
de Patricia Iordache 1
de T I M E A 6
jolygina 1
ma alatur si eu la platou
diana_k 1
super arata
Bya Ralu 1
ce colorat si frumos e
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:07
ieri la 15:49
ieri la 14:48
ieri la 09:55
pe 16.03 la 21:38
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
oanapl
Xandrinne 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
esponja 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 7
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!