Aperitive specifice mesei de Craciun

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2011 | 7278 vizualizari

 

Masa de ajun e incarcata de mezeluri specifice perioadei, cantitaile variaza in functie de numarul invitatiilor!!!

 

INGREDIENTE

  • caltabosi
  • sangerete
  • toba 
  • pastrama de porc afumata
  • slaninuta
  • ceafa de porc afumata
  • carnati afumati
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive specifice mesei de Craciun:

Carnatii si caltabosii se prajesc in cuptor cca. 15 minute. Apoi se taie bucatele de cca. 5 cm. Mezelurile afumate se feliaza si se aseaza intercalat. Se servesc cu paine proaspata de casa, castraveti murati sau hrea dupa gustul fiecaruia! Craciun fericit si linistit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive specifice mesei de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melcisori si ciupercute