Ardei iuti, in otet

de Ina in Conserve, 22 Aug 2011 | 19833 vizualizari

 

E vremea lor, iar anul asta s-au facut din belsug in gradina mea....

 

INGREDIENTE

  • ardei iute ( am folosit mai multe soiuri )
  • otet
  • zahar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti, in otet:

Ardeiul se spala cu apa rece , apoi se aranjeaza in borcane, astfel incat sa ramana putin spatiu liber in borcan. La fiecare borcan adaugam cate o lingurita de zahar  si jumatate de lingurita de sare, apoi turnam otet  (rece) pana acoperim bine tot ardeiul. Punem capacele si pastram in beci / camara. In cateva zile ardeiul isi va schimba culoarea si va fi gata pentru servit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti, in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ina 1

29.08.2011, 14:13

Deja s-a facut alta sarja, trebuie sa mai bag iar cateva borcane

alinutzika 1

29.08.2011, 14:19

ia mai trimite si la altii......

Panacris 1

21.09.2015, 08:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]