Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2014 | 11963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei Kapia
  • 150 g branza de vaci
  • 200 g telemea de vaca
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri rase capere
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • 7-8 fire marar verde
  • sare dupa gust
  • piper alb macinat dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor:

Spalam ardeii apoi ii crestam in lung ,de la cotor pana la varf..Indepartam semintele si nervurile.

Intr-un castron sfaramam cu ajutorul furculitei branza si apoi o amestecam cu branza de vaci,smantana,caperele,mararul taiat marunt  si cimbrul.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.Obtinem o pasta. Cu pasta obtinuta umplem ardeii kapia.

Asezam ardeii intr-un vas termorezistent  ,ii ungem cu ulei de masline si ii dam la cuptor ,la 180 grade, pentru circa 20 min. Cand sunt gata se scot din cuptor,se lasa sa se racoreasca putin si apoi se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]