Ardei umpluti (de post)

de Alina26 in Mancaruri de post, 25 Mar 2013 | 22065 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei grasi mari
  • 1 kg ciuperci champignons
  • 4 cepe
  • 4 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 bucata telina verde
  • 400 g sos de rosii
  • 200 g orez
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti (de post):

Curatam, spalam ciupercile si le tocam nu prea marunt. Le punem intr-o tigaie ca sa scada, cu putin ulei si sare.

Curatam legumele le tocam si le punem la calit in alta tigaie. Dupa ce s-au inmuiat putin legumele, adaugam sosul de rosii si orezul. Amestecam. Adaugam si ciupercile pregatite mai inainte, punem sare, piper si cimbru si amestecam. Lasam sa raceasca putin.

Intre timp spalam ardeii, facem cate un capac unde e codita si ii umplem.

Ii asezam intr-o oala cu doua pahare de apa si putin ulei si sare. Ii bagam in cuptor la 180° pentru 2 ore acoperiti cu aluminiu. Inainte cu 15 minute sa scoateti tava din cuptor, ii descoperim si ii lasam sa se rumeneasca putin.

Sper sa va placa!!!Pofta mare!!!!

TIPS-URI

1

Puteti sa fierbeti ardeii si pe aragaz, la foc mic, dar cu mai multa apa si intr-o ora sunt gata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu sos de ciuperci