Aripioare crocante

de lacrimioara in Pui, 20 Apr 2011 | 5460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame aripioare pui,
  • 2oua,
  • pesmet cu usturoi si patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • ulei.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Aripioarele le fierbem 15 minute, dupa care le scoatem pe o hartie absorbanta si batem oule bine si adaugam pesmet  sa facem o pasta sa nu fie nici subtire nici groasa. Punem cate putin pana devine ca o pasta, aripioarele le condimentam dupa care punem uleiul la incins si dam aripioarele prin pasta de pesmet(daca nu aveti pesmet cu usturoi   puneti usturoi granulat sau pisat si se amesteca cu pasta si patrunjel verde tocat).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Lau 1

20.04.2011, 10:33

bun

mihaelaM 1

20.04.2011, 14:43

imi plac aripioarele la nebunie,vreau si eu!!!!

MotanLaOale 1

26.04.2011, 13:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu