ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA

de Roda in Pui, 18 Iun 2009 | 7805 vizualizari

 

Sunt ideale pentru un pick.-nick la iarba verde!

 

INGREDIENTE

  • 3 aripioare de pui,
  • condimente pentru carne de pui(picante),
  • 2 linguri ulei,
  • 1/2 cutie porumb
  • 1/2 ardei rosu gras,
  • 1/2 ardei verde gras,
  • 1 ceapa verde,
  • 1 1/2dl. ghiveci (preparat in casa sau din comert)
  • crema de ardei la tub,picanta(din comert),
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA:

1.Aripioarele spalate se sterg cu un prosop de bucatarie ,apoi se freca cu condimentele picante  pentru carne de pui .Intr-o tigaie de teflon,se pune o lingura de ulei, se lasa sa se infierbante si se frig aripioarele, pe toate partile, timp de 20 de minute.

2.Porumbul se scurge din conserva.Ceapa se taie rotocoale.Cele doua feluri de ardei-verde si rosu- se taie bucati si se calesc in restul de ulei cca. 2 minute.Se adauga porumbul scurs si ceapa verde.Se calesc impreuna 2 minute.Se pune peste legume ghiveciul , se sareaza si se condimenteaza cu crema de ardei ,dupa gust.

3.Pe un platou , se pun legumele si peste ele se aranjeaza aripioarele de pui.Se servesc cu chipsuri-ideale sunt chipsurile Taco- si bere.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]