Aripioare picante si crocante

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2010 | 7953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 aripioare de pui
  •  2 linguri de sos de rosii
  •  condimente: CHILLI
  • 2 oua
  • 1 ceasca de faina alba
  • 1 ceasca de malai
  • 1 ceasca de pesmet
  • 1 lingurita de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante si crocante:

Se pun aripioarele intr-un bol, impreuna cu sosul de rosii, se condimenteaza si se lasa cateva ore la frigider.

Dupa ce le scoatem le dam prin oul batut, apoi prin amestecul de faina, malai, pesmet si sare.


Se pun la prajit la foc mediu, de preferat in tigaie de teflon.

Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, se scot pe o farfurie pe care s-a pus un servetel de hartie, pt a absoarbe surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante si crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]