Baghete de porc cu fulgi de porumb

de sasha in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2013 | 3663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g carne macra porc
  • 50g fulgi de porumb
  • busuioc
  • sare ulei pentru prajit
  • 2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete de porc cu fulgi de porumb:

Se spala carnea si se taie in jumate si apoi forma de baghetele . Se sterg cu un servet  , se presara busuioc si sare, se dau prin  ouale batute, apoi prin fulgii de porumb sfaramati. Se incinge o tigaie cu ulei, se prajesc cate 3/4 min pe o parte si cealalta. Se serveste pur si simplu cu ketchup sau cu o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete de porc cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui