Banuti cu pasta de branza si somon afumat

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 4853 vizualizari

 

Tot Violeta este responsabila pentru reteta :)  Ei i-au iesit mult mai frumoase, dar rezultatul  mi-a placut oricum :X 

 

INGREDIENTE

Pentru banutii de aluat:

  • 120 g faina
  • 120 ml lapte
  • 2 oua
  • 5 g drojdie uscata
  • 50 g unt topit
  • un praf de sare

Pasta de branza:

  • 300 g crema de branza cu verdeturi
  • o lingura cu smantana
  • marar uscat si maruntit

Pentru decor:

  • 100 g somon afumat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banuti cu pasta de branza si somon afumat:

Banutii de aluat:

Mixam galbenusurile cu laptele si untul topit, dupa care adaugam faina, sarea si drojdia si continuam sa mixam pana obtinem un aluat omogen pe care-l lasam la dospit 30 minute, la loc cald.

Batem albusurile spuma cu un praf de sare si le incorporam in aluatul dospit. 

Pornim Panini Maker si formam pe plita incinsa banuti de aluat, folosindu-ne de un posh. Punem capacul si coacem pana ce banutii devin aurii pe ambele parti (dureaza cca. 20-30 secunde).

Pasta de branza:

Mixam crema de branza cu mararul uscat (daca aveti verde e si mai bine) si smantana. O punem intr-un posh cu varf stea si decoram fiecare banut. Asezam deasupra bucati de somon afumat. Eu am presarat si frunzulite de marar uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banuti cu pasta de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu sunca si crema de branza