Biscuiti cu nuca de cocos

de gaby_gabytza in Prajituri, 13 Iul 2013 | 5084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina
  • 40 g unt
  • 200 g zahar
  • laptele de la o nuca de cocos
  • 1 ou
  • 1 lgt bicarbonat
  • 1 praf sare
  • sirop
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura finetti
  • 1 lgt zahar pudra
  • decor
  • ciocolata
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuca de cocos:

Amestecam zaharul cu untul si oul. Mixam bine si adaugam bicarbonatul dizolvat in  laptele de cocos. Amestecam si treptat adaugam faina pana devine o compozitie usor de modelat. Dam aluatul 30 minute la frigider.

Pregatim o  tava (eu am folosit tava de la cuptor) tapetata cu hartie de copt. Scoatem aluatul si rupem bucatele din el. Formam bilute pe care le apasam usor si le modelam un cerc cu mana. Le asezam in tava dar sa lasam distante intre ele de cca 1 cm. Dam la cuptor pana cand ridicam biscuitele iar dedesupt e rumenit frumos.

Intre timp topim untul cu lingura de finetti si zaharul pana se formeaza o crema ca o smantana.

Scoatem biscuitii fierbinti din tava si ii dam prin sirop.

Razuim putina nuca de cocos si punem peste biscuitii fierbinti (eu am pus doar pe jumatate). Dupa ce s-au racit  bagam jumatatea cealalta de biscuite prin ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]