Eu sunt fanul nr. 1 ai acestor biscuiți. Îi ador alături de cafeaua de dimineață sau să-i ronțăi peste zi.
Se pregătesc extrem de simplu și rapid. Sunt plini de fosfor, fier și vitamine din complexul B, iar asta îi face și mai speciali.
Am omogenizat ingredientele, apoi am pus compoziția la rece pentru 20 de minute.
Am pudrat făină pe blatul de lucru, am întins aluatul și am tăiat biscuiții. Eu i-am tăiat rotunzi, dar voi puteți să faceți ce forme de biscuiți doriți. :)
Am încins cuptorul la 180°C.
Am copt biscuiții timp de 10-15 minute, în funcție de cuptor. Fiți cu ochii pe prima porție, deoarece se coc foarte repede iar dacă aveți un cuptor puternic, într-o clipă de neatenție riscați să-i ardeți. În total vor ieși cam 50 de biscuiți gata să fie devorați. :)
Poftă bună!
1
Puteți adăuga și 2-3 linguri cu susan ori mac în aluat. Sunt minunați!