Biscuiti fragezi

de ella 87 in Dulciuri, 13 Mar 2016 | 3698 vizualizari

 

http://prafdesare.blogspot.ro/

 

INGREDIENTE

  • 150 g Unt,
  • 225 g faina,
  • 1oua,
  • jum plic praf copt,
  • extract vanilie,
  • 75 g zahar pudra sau sirop artar,
  • bombonele, fructe confiate,
  • coaja lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi:

Untul lasat la temp.camerei se amesteca cu zaharul sau siropul de artar, se adauga oul si extractul de vanilie si se amesteca pana se omogenizeaza.

Se cerne faina care se amesteca cu praful de copt si o turnam peste compozitie. Tocam marunt visine din compot, merisoare si radem putina coaja de lamaie ( puteti inlocui fructele cu ce va place).

Se formeaza bilute si se aseaza in tava cu hartie de copt, se preseaza cu o lingurita.

Bagam tava in cuptorul preincalzit la 200 * pentru cc 15min ( raman moi la suprafata dar cand se racesc isi schimba textura)

Daca aluatul este moale cum am patit si eu puneti-l pt 1h la frigider, untul se va intari si aluatul va deveni usor de modelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

laura_n 1

13.03.2016, 14:58

si mie imi plac, sunt foarte fragezi. Eu pun mai multa faina, ca se latesc mult la copt, nu isi pastreaza forma!

ella 87 1

16.03.2016, 11:49

am sa pun mai putin unt, au iesit cam unsurosi

- Andreea - 1

16.03.2016, 12:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]