Boccelute din foietaj umplute cu prosciutto si mozzarela

de angyb in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 3827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 x 400 g foi de foietaj
  • 200 g prosciutto cotto
  • 200 g mozzarela
  • 1 ou pt uns
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute din foietaj umplute cu prosciutto si mozzarela:

Taiem cubulete mozarella si prosciutto si le amestecam

Foietajul il taiem in patratele aproximativ egale si in mijloc punem cate o lingurita din amestecul de prosiutto si mozzarella.Adunam foia  ca si un saculet .

Asezam boccelutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt le ungem cu ou batut si presaram deasupra mac.

Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ o jumatate de ora.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute din foietaj umplute cu prosciutto si mozzarela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baghete cu sunca si cascaval