Rulada de foietaj

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2016 | 13735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g foietaj
  • 300 g salam uscat
  • 3 cârnați cu cașcaval
  • 100 g cașcaval ras
  • ketchup
  • seminte susan si mac
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de foietaj:

Dezghetam aluatul. 

Dam drumul la cuptor. 

Indindem putin aluatul de foietaj, îl tăiem in doua. Luam o foaie, indindem ketchup, punem salamul de luat,cârnații si cascavalul ras si rulam. 

Procedam la fel si cu cealalta foaie.

Batem un ou cu puțin lapte si ungem rulada. Presaram seminte de mac și susan. 

Coacem ruleaza la foc iute primele 10 min dupa care o mai lasă la foc mediu 20 min.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]