Pentru că sunt într-o continuă dietă, vă prezint acest chec aperitiv gata în 30 de minute.
Pentru început, am separat ouăle. Gălbenușurile le-am amestecat cu brânza, tărâțele și praful de copt, apoi am pus sarea, piperul și condimentele. Albușurile le-am bătut spumă apoi le-am adăugat peste gălbenușuri. Am tăiat roșia și pătrunjelul și le-am pus peste restul ingredientelor. Aluatul rezultat l-am pus într-o formă de chec din silicon și am dat la cuptorul deja încălzit, timp de 20 de minute. Când a fost gata checul, l-am scos, l-am lăsat la răcit în formă apoi l-am porționat și l-am servit.
Dacă nu aveți formà de silicon, puteți coace în orice altă formă, în care puneți hârtie pentru copt. Mai puteți adăuga ardei roșu sau piept de pui fiert și tăiat cubulețe. Poftă bună!