Bomboane Raffaello

de madi_marin in Dulciuri, 9 Mar 2011 | 8394 vizualizari

 

Nu mai facusem de mult timp delicioasele bomboane.....Reteta o am de la mama.

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar pudra
  • 250 g lapte praf
  • 250 g margarina Unirea
  • 200 g nuca de cocos alba
  • 50 g migdale prajite
  • esenta de migdale
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Margarina si zaharul pudra se pun intr-un vas la foc mic pana ce amestecul devine lichid. Se da deoparte de pe  foc si se adauga laptele praf, 100 g nuca de cocos si esentele. Se amesteca foarte bine si se da la rece.

Se formeaza bilute in mijlocul carora se pun migdale prajite si care apoi se tavalesc prin restul de nuca de cocos. Se pastreaza la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MIUTA 1

10.03.2011, 11:15

Si bune si prezentate pe masura,imi place

madi_marin 1

10.03.2011, 14:04

fetele.....multumesc....

adry88 1

09.06.2011, 15:49

excelent de bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bezea si nuca de cocos