Bors de legume (de post)

de alilianaa in Ciorbe, 17 Noi 2013 | 5573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 2 fire praz
  • 5-6 foi salata
  • un morcov
  • un pastarnac
  • 2 ardei mai mici
  • o legatira de ceapa verde
  • 2 cepe albe
  • 2 rondele fidea lata
  • 300 ml bors
  • sare dupa gust
  • 250 g rosii ( din borcan)
  • 30 ml ulei
  • 3 rondele telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de legume (de post):

Cartofii se curata, se spala, se portioneaza. Pastarnacul, salata,  prazul, morcovul, telina, ardeiul, ceapa verde, se curata, se spala si se toaca. Se pune apa cu sare la fiert. Cand este gata se pun cartofii. Paralel, intr-o tigaie se pune ulei la incins, se pun legumele de mai sus taiate ( mai putin ceapa verde si prazul si salata), se calesc putin si cand s-au inmuiat se pun peste cartofi.  Cand legumele din oala au fiert bine se adauga prazul si ceapa verde. Peste 10 minute se pune borsul cald, se potriveste de sare. Se adauga rosiile din borcan si se adauga fideaua la final. Se mai lasa 3-4 minute. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alilianaa 1

18.11.2013, 07:10

Diana, Meri, Corina

diaconta 1

18.11.2013, 14:02

o idee buna pentru zilele de post

christyansen 1

02.02.2018, 13:44

f buna bravoooooooooooooooooooooooooooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de legume, cu loboda si leustean