Bors de perisoare

de laura2002 in Ciorbe, 26 Mai 2013 | 3593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru amestecul de carne
  • 0.500 grame carne tocata si 2 oase mici (dau gust mai bun)
  • sare
  • piper
  • frunze de patrujel
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • Pentru bors
  • 0.500 ml bors casa/comert sau lamiie
  • 1 pastarnac mic
  • 1 telina
  • morcov
  • 2 cepe potrivite
  • leustean
  • fidea
  • 2 cartofi

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Amestec perisoare: carnea tocata se amesteca cu ou, orez, ceapa taiata marunt si patrunjel.

Intr-o cratita se pun oasele la fiert. Cind au inceput sa fiarba se aduna spuma si se adauga perisoarele. Perisoarele cind incep sa fiarba se stringe din nou spuma. Se adauga ceapa, morcovul, telina, pastirnacul si cartofii. Se lasa sa mai fiarba la foc potrivit. Cind sunt aproape fierte se adauga fideaua, borsul, sucul de rosii si sarea.

Cind este gata se inchide aragazul si se adauga leusteanul tocat.

Se serveste cu smintina si ciusca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]