Bors de perisoare

de laura2002 in Ciorbe, 26 Mai 2013 | 3110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru amestecul de carne
  • 0.500 grame carne tocata si 2 oase mici (dau gust mai bun)
  • sare
  • piper
  • frunze de patrujel
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • Pentru bors
  • 0.500 ml bors casa/comert sau lamiie
  • 1 pastarnac mic
  • 1 telina
  • morcov
  • 2 cepe potrivite
  • leustean
  • fidea
  • 2 cartofi

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Amestec perisoare: carnea tocata se amesteca cu ou, orez, ceapa taiata marunt si patrunjel.

Intr-o cratita se pun oasele la fiert. Cind au inceput sa fiarba se aduna spuma si se adauga perisoarele. Perisoarele cind incep sa fiarba se stringe din nou spuma. Se adauga ceapa, morcovul, telina, pastirnacul si cartofii. Se lasa sa mai fiarba la foc potrivit. Cind sunt aproape fierte se adauga fideaua, borsul, sucul de rosii si sarea.

Cind este gata se inchide aragazul si se adauga leusteanul tocat.

Se serveste cu smintina si ciusca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu taitei de casa