Bors de peste

de Pasiune pentru bucatarie in Peste, 21 Noi 2010 | 6789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti medii(eu am avut macrou congelat)
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 200 g orez
  • 2 linguri bors instant
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

Se pun legumele la fiert cu sare si piper.Separat se fierbe pestele in apa cu sare .

Cand sunt aproape fierte legumele se adauga orezul si se mai lasa 10-15 min pana fierbe.  Cand acestea s-au fiert se adauga pestele scurs si se lasa la foc mic. Dupa primul clocot se pune borsul dupa gust si se lasa inca 10 min la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 21:06

tare buna aceasta ciorbica..............

kamy 1

21.11.2010, 23:31

ce dor imi enu am mai mancat demult 5f

Sylvia 1

26.11.2010, 18:18

Asta e ciorbita mea preferata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]