Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

de Bucataras in Ciorbe, 14 Apr 2025 | 632 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

        Încearcă această rețetă delicioasă de borș de spanac cu smântână, ușor de preparat și perfectă pentru un prânz sănătos. Gust autentic românesc, pas cu pas!
      Pentru acest Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios, sunt necesare următoarele ingrediente: spanac, morcov, ceapă, ardei, borș, smântână, ouă.  

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios
      • 1 ceapă
      • 1 ardei gras
      • 1 morcov
      • 1 bucată țelină
      • 1 rădăcină pătrunjel
      • 2 fire ceapă verde
      • 2 l apă
      • 200 - 300 g spanac
      • 150 ml smântână pentru gătit
      • 3 gălbenușuri
      • 1 lingură bulion
      • 2-3 lg ulei
      • leuștean uscat
      • borș proaspăt, 250 ml sau după gust
      • sare
      Portii: 4
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios:

      Cum se prepara acestBorș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios:

      Curăță și toacă mărunt ceapa uscată și pe cea verde, ardeiul gras. Curăță și dă pe răzătoare morcovul, țelina, rădăcina de pătrunjel.

      Pune la încins puțin ulei într-o oală. Pune legumele la călit, pe măsură ce le tai. Lasă-le câteva minute la călit, apoi adaugă apă și lasă-le la fiert. Condimentează cu sare, apoi adaugă bulionul și amestecă.

      Curăță și spală spanacul, apoi taie-l fâșii. 

      După ce au fiert legumele, adaugă spanacul tăiat. Toarnă borș după gust și lasă la fiert. Potrivește gustul cu sare.

      Într-un bol, pune 3 gălbenușuri și amestecă-le bine. Adaugă smântână peste ele și omogenizează.

      Temperează gălbenușurile adăugând câte un polonic din borșul fierbinte, apoi încorporează totul în oală. 

      Presară leuștean proaspăt.

      Borșul de spanac este gata pentru a fi servit. Gustos, ușor și sănătos.

      Încearcă și Supa de spanac cu cartofi sau rețeta de Spanac cu ouă ochiuri, o bunătate de mâncare.
      Îți recomandăm și rețeta de Ciorbă de lobodă cu ștevie.
      Daca ti-a placut reteta noastra "Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Tort cu mure si ciocolata

      de oanapl 8

      ieri la 22:27

      Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

      pe 25.04 la 09:05

      Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

      pe 25.04 la 08:41

       Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

      pe 25.04 la 08:35

      Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

      pe 24.04 la 08:46

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      Constelatialeu

      2468 puncte

      RODIMUR

      2101 puncte

      vasimur

      191 puncte

      Valclaudia

      100 puncte

      cristinutanicolita

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Ciorba taraneasca de spanac